Notícies

DesCat, recuperador homologat d’Ecoembes per a materials no plàstics

Homologació Ecoembes DesCat

DesCat ha estat certificat com a recuperador homologat d’Ecoembes per a materials no plàstics, després d’haver passat el procés d’auditoria que verifica el procediment que duem a terme a la nostra planta d’Artés per a la recuperació d’acer, alumini, paper i cartró, i cartró de begudes i aliments.

La homologació d’Ecoembes, el principal Sistema Integrat de Gestió d’Envasos de l’Estat, està auditada sota les normes ISO 9001 i ISO 14001. Per a l’obtenció d’aquesta certificació cal superar una auditoria a través d’una empresa especialitzada externa, al llarg de la qual es contemplen diversos aspectes de l’activitat industrial i es verifiquen procediments del tipus tècnic, ambiental, econòmic i administratiu.

Superada l’auditoria, DesCat (Desferres Catalunya S.L.) ha passat a formar part del Llistat de Recuperadors / Recicladors Homologats d’Ecoembes amb una vigència de dos anys, i podrà participar en les adjudicacions dels materials que Ecoembes recupera.

DesCat visita Pollutec a Lyon

Pollutec2018 E1544605833548

Un equip de DesCat, Vilà Vila Serveis ambientals i Reciclàrids, les empreses del Grup Vilà Vila especialitzades en el reciclatge i transport de residus, han assistit a la fira Pollutec, que ha tingut lloc del 27 al 30 de novembre a Lyon Eurexpo.

La fira, que enguany celebrava la seva 40ª edició, és un esdeveniment internacional ineludible per DesCat, ja que com a professionals de la recuperació de ferralla i metalls, és una oportunitat per descobrir les darreres innovacions del nostre sector i les tendències dels mercats en el futur.

El saló ha agrupat 2.200 expositors que oferien béns, serveis i solucions que faciliten la reutilització, el reciclatge o la recuperació.

Més de 73.000 professionals de fins a 128 països han visitat Pollutec 2018, on han pogut conèixer de primera mà els recursos més eficients per combatre el canvi climàtic, millorar el medi natural o preservar la biodiversitat.

Pag. 1 de 2012345»1020...Last »